اخبار سایت آینده ی زیر ساخت های شهری : شهرهای هوشمند سازگار با محیط زیست

آینده ی زیر ساخت های شهری : شهرهای هوشمند سازگار با محیط زیست

همانطور که فناوری های دیجیتال هر لحظه در حال یکپارچه شدن با زندگی روزمره ما هستند، این شهرهای هوشمند نیر بازگو کننده ی نحوه ی زندگی ما در آینده خواهند بود.
Vincent Callebaut یکی از معماران Callebaut، برج های هوشمندی را طراحی کرده است که در آینده می تواند شهر glitzy پاریس باشد. طرح پیشنهادی با عنوان شهر هوشمند پاریس2050، هشت توپولوژی مختلف برج سبز را که عناصر طبیعت و انرژی های تجدید پذیر را یکپارچه کرده است نمایش می دهد. (بخشی از یک پروژه تحقیق و توسعه که به بررسی معماری های بلند پاریس پرداخته است.)
این پروژه در همکاری با مهندسان Setec Batimet، برای تالار شهر پاریس به عنوان بخشی از طرح ابتکاری جهت کاهش 75 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2050 انجام شده است. شایان ذکر است بسیاری از بناهای مرتفع برنامه ریزی شده برای آینده، با نصب عمودی ستون هایی در مجاری دودکش ها در ساختمان های موجود ایجاد خواهد شد. برنامه دیگر استفاده از خطوط راه آهن بلا استفاده و یا ساختارهای موجود بازیافتی است.
هر هشت توپولوژی دارای هدف مشترکی هستند : تبدیل پاریس به الگوی شهر سبز.
علاوه بر این در این ساختمان های هوشمند از تعدادی از فناوری های سبز دیگر مانند پنل های خورشیدی ولتائیک، سیستم های گرمایش خورشیدی، نیروی برق آبی (هیدروالکتریسیته)، توربین های بادی برای تولید انرژی و ایجاد باغ های عمودی برای تصفیه هوا و ارائه فضا برای پرورش سبزیجات هیدروپونیک، استفاده شده است.
شهر هوشمند کوچی در هند و شهر هوشمند فوجیساوا از دیگر نمونه های شهر هوشمند هستند. اگر چه فوجیساوا، به طور کامل تا سال 2018 به پایان نخواهد رسید، اما موفقیتهای اولیه شهر نشان می دهد که تبدیل به یک الگو برای شهرهای هوشمند در ژاپن و سراسر جهان خواهد شد.

شهر هوشمند فوجیساوا
شهر هوشمند فوجیساوا